X-erfit Finland | FAQ
X-ERFIT er en serie med hjemmetreningsprodukter i høy kvalitet som er bygget for deg som ønsker å trene hjemme. I X-ERFIT-serien finner du alt fra trimsykler, tredemøller, pressbenker, fitnessballer, vektskiver, o.s.v
trimsykler, tredemøller, pressbenker, fitnessballer, vektskiver, treningsutstyr, xxl, ellipsemaskiner, spinningsykler, multigym
16663
page,page-id-16663,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä X-erfit tuotteista

 

 

 

Mistä löydän tuotteen malli-/sarjanumeron?

 

Kaikissa tuotteissa on malli- ja sarjanumero. Tämä on yleensä sijoitettu rungon pohjaan tai tuotteen jalkaan.

 

 

Miksi mittarin näyttö näyttää pelkkiä nollia?

 

Jos näyttö ei tunnista nopeutta, aikaa, matkaa jne. tulisi tarkistaa anturi ja magneetti. Magneetin tulisi kulkea sensorin ohi mahdollisimman läheltä poljettaessa. Varmista myös, että johdot on kytketty oikein ja ehjät.

 

Miksi saan pulssista virheellisiä lukemia?

 

Pulssianturit näissä tuotteissa eivät ole mittauslaitteita vaan indikaattoreita mitä sykkeesi on harjoittelun aikana. Ne on tarkoitettu vain sinun avuksesi harjoittelussa ja tulokset vaihtelevat riippuen esim. verenpaineesta ja pulssin voimakkuudesta, otteesta ja kosteudesta.

 

Spinning pyörän jarrupalat pitävät melua/tärinää

 

Pidä aina vauhtipyörä puhtaana. Jos siellä on rasvaa tai paljon pölyä se voi aiheuttaa tärinää ja melua jarrupaloissa. Puhdista jarrupalat hienolla hiekkapaperilla tai vastaavalla. Kiristä pultit ja mutterit jne. jarrujärjestelmästä ja varmista että jarrupalat ovat samassa tasossa vauhtipyörän kanssa.

Käytä aina pyyhettä kun harjoittelet ja pyyhi laite käytön jälkeen. Jarrupaloista voi tulla tahmeat, jos niihin kertyy paljon hikeä.

 

Voinko tilata laitteeseeni varaosia?

 

Voit lähettää meille sähköpostia tai ota yhteyttä XXL:ään. Meillä on varaosia useimpiin tuotteisiin, mutta emme takaa,että kaikkia osia on varastossa tai jos laite on jo poistunut tuotannosta.

 

 

Mikä on magneettinen vastus?

 

Vauhtipyörässä, joka on laitteen sisällä on magneettinen vastus, Magneetit voivat sijaita joko vauhtipyörän sisä- tai ulkopuolella. Kun vastus on säädetty kevyemmin liikkuvaksi ovat magneetit kauempana pyörästä, kun vastusta lisätään  magneetit ovat lähempänä vauhtipyörää.